Over Sense of Security

Waarom Sense of Security inschakelen? Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau voor het leveren van beveiligingspersoneel op maat.

Als ondernemer werk je een slag in de rondte om succesvol te zijn. Hoe fijn is het dan om tijd en energie te winnen door alle administratieve rompslomp en grote risico’s rondom personeel uit te besteden aan experts die het naadje van de kous weten. Heb je een nieuwe klus en tijdelijk personeel nodig? Wij helpen je verder.

Sense of Security
Sense of Security

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sense of Security

VOLGENS WET- & regelgeving

Uitzend certificeringen en lidmaatschap

Wij beschikken over een G-rekening en Verklaring Betalingsgedrag loonheffingen en omzetbelasting.

We willen onze klanten ontzorgen met onze dienstverlening en we doen dit volgens de juiste wet- en regelgeving. Dit om te voorkomen dat u achteraf claims krijgt verband houdende met onder andere de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA) en Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs (Waadi).

Daarnaast is onze backoffice ingericht bij een partij die lid is van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en beschikt over alle nodige certificaten en gegevens:

NEN certificering
Stichting Normering
Arbeid (SNA) verklaring

Veiligheid en
Gezondheid Checklist Uitzendkrachten (VCU)