Onze Verkeersregelaars

Sense of Security is dé Specialist in het uitzenden en detacheren van professionele Verkeersregelaars

Wij leveren aan collega bedrijven.

Onze Verkeersregelaars zijn bevoegd tot het regelen en begeleiden van de meest uiteenlopende verkeerssituaties in heel Nederland en instructies op te dragen aan weggebruikers, zoals juridisch vastgelegd in wetgeving.

Sense of Security

Zorg voor een fijne en goede begeleiding in het verkeer

Onoverzichtelijke of veranderende verkeerssituaties worden begeleid door de verkeersregelaars van Sense of Security. Ze hebben diverse taken zoals:
informeren van weggebruikers bij bijvoorbeeld omleidingen, beveiligen van een verkeersincident, observeren van verkeer gerelateerde onderwerpen en eerste hulp verlenen bij verkeersincidenten.

Onze verkeersregelaars worden ingezet voor het regelen en begeleiden van verkeer bij wegwerkzaamheden, bouwterreinen, industrie, (sport) evenementen, incidenten en aanverwante verkeerssituaties en geven zij aanwijzingen voor het volgen van alternatieve routes en omleidingen.

Zo leveren onze Verkeersregelaars een dagelijkse bijdrage aan een geruisloze en veilige doorstroom van het verkeer.

Recensie

Diana M.

Zeeland

4.5/5

” Wij waren op zoek naar een gemotiveerde verkeersregelaar. Na een korte telefonische kennismaking met onze uitvraag kreeg ik binnen 24 uur een offerte toegestuurd per email. Na akkoord van hun uitgebrachte offerte zijn hun op zoek gegaan naar een geschikte verkeersregelaar. Binnen 4 weken kregen wij een keurige verkeersregelaar aangeboden die voldeed aan mijn uitvraag. Na de detacheringstermijn hebben wij deze verkeersregelaar inmiddels in eigen dienst genomen en hebben wij al meerdere verkeersregelaars van Sense Of Security ingehuurd.

Afspraken worden nagekomen en de facturen worden netjes en correct ingediend.

Wat Sense Of Security mede onderscheid is hun kennis van de branche en dit is bij andere uitzendbureaus weleens anders geweest. ”

Professionals nodig om het verkeer te regelen? Wij zijn 24/7 bereikbaar!