Sense of Receptie

Receptiemedewerkers

Sense of Security is dé Specialist in het uitzenden en detacheren van professionele en gastvrije Receptiemedewerkers

Wij leveren aan collega bedrijven

Onze receptiemedewerkers ‘staan klaar’ om een ingewerkte en professionele receptionist(e) in te zetten ter aanvulling of vervanging van het bestaande team. Het blijkt in de praktijk vaak nog een hele uitdaging te zijn om de receptie volledig bezet te hebben.

Want wat doet u als één van de receptiemedewerkers voor een periode uitvalt door ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof? Of als meerdere vaste receptiemedewerkers tegelijk verlof hebben?

Uw opdrachtgever wil continuïteit en dan staan wij graag voor u klaar om te zorgen dat de continuïteit gewaarborgd blijft.

Geef uw receptieservice en -taken uit handen

Hoofdoel van de receptionist is iemand die mensen ontvangt aan de receptie of balie van een instelling of bedrijf. Voor bezoekers van een gebouw is de receptionist de eerste persoon die zij tegenkomen, vandaar dat deze wel wordt gezien als het visitekaartje van een organisatie..

Wij leveren ervaren, opgeleide en representatieve receptionisten die direct inzetbaar zijn. Bezettingsgarantie, je hoeft je niet meer druk te maken over de bezetting van je receptie. Ook niet bij ziekte, onverwachte afwezigheid of in de vakantieperiode. Geen afnameverplichting, alleen wanneer het nodig is. Flexibiliteit, van ons team op kantoor én in het veld.

Het uitbesteden van je receptiediensten kun je aan ons overlaten. Wij zorgen voor continuïteit en kwaliteit, zo houd jij tijd over voor de zaken waar je goed in bent.

Samenwerken met Sense of Security

betrouwbaar

Met duidelijke afspraken, naleving van wet- en regelgeving en u kunt rekenen op goede service

snel

24/7 bereikbaar en in staat om vlot personeel te leveren

deskundig

Verstand van de flexibele personeelsbehoefte in de beveiligingsbranche onze betrokkenheid en oog voor detail maken voor u het verschil

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?