Onze Toezichthouders

Sense of Security is dé Specialist in het uitzenden en detacheren van professionele Toezichthouders

Wij leveren aan collega bedrijven.

De toezichthouders Sense of Security houden op een gastvrije manier toezicht op de algemene veiligheid in de publieke ruimte, een terrein, winkels, in en om een gebouw maar ook bouwterreinen en in de industrie.

De toezichthouders vervullen een belangrijke rol bij het handhaven van (huis)regels. Ze zijn de ogen en oren en signaleren als eerste mogelijke knelpunten, misstanden en gevaarlijke situaties.

Daardoor zijn onze toezichthouders in staat terplekke op te treden tegen bij situaties als ongevallen, ongewenste of onveilige situaties en gedrag, agressie, vandalisme, criminaliteit en (gebouw)calamiteiten.

Sense of Security

Toezicht en beveiliging tijdens Corona?

Onze mensen zetten zich in voor een Veilig Nederland!

Dat doen we natuurlijk onder ‘normale omstandigheden’ al, maar vanwege de Corona situatie zijn onze opdrachten flink uitgebreid.
We leveren speciale Corona Toezichthouders die zich specifiek fulltime inzetten voor het toezicht houden op de corona maatregels en het extra beveiligen van objecten.

Dit doen we o.a. in de publieke ruimte, Retail sector, winkel, voor de Rijksoverheid, ziekenhuizen en zorginstellingen waar zeer strikte entreeprotocollen gelden.

Branches

De toezichthouders van Sense of Security houden op een gastvrije manier toezicht op de algemene veiligheid van:

Industrie

Publieke ruimtes

Terrein

Winkels

In en om gebouw

Bouwterrein

Snel extra toezichthouders nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Diana M.

Zeeland

4.5/5

” Wij waren op zoek naar een gemotiveerde toezichthouder. Na een korte telefonische kennismaking met onze uitvraag kreeg ik binnen 24 uur een offerte toegestuurd per email. Na akkoord van hun uitgebrachte offerte zijn hun op zoek gegaan naar een geschikte toezichthouder. Binnen 4 weken kregen wij een keurige toezichthouder aangeboden die voldeed aan mijn uitvraag. Na de detacheringstermijn hebben wij deze toezichthouder inmiddels in eigen dienst genomen en hebben wij al meerdere toezichthouders van Sense Of Security ingehuurd.

Afspraken worden nagekomen en de facturen worden netjes en correct ingediend.

Wat Sense Of Security mede onderscheid is hun kennis van de branche en dit is bij andere uitzendbureaus weleens anders geweest. ”